RÄPS! RÄPS! RÄPS!Olen Tampereella kuvaileva valokuvaaja ja digitaalinen kuvataitelija. En kuvaa juhlatilaisuuksia enkä boudoiria tai vastaavia asioita, mutta muutoin aika lailla mitä vain. Pidän myös kuvien muokkailusta ja retusoinnista.

VALOKUVAT: Kuvagalleriasta löydät kuviani aihepiireittäin ja portfoliosta löydät kuviani tapauskohtaisesti. Kaikki kuvat on otettu RAW-muodossa ja jatkokäsitelty tietokoneella, mutta näiden joukossa ei ole komposiitteja eli näissä ei ole yhdistelty valokuvia keskenään. Ainoan poikkeuksen tähän sääntöön tekee tuotekuvat, joista osassa on hyödynnetty useampaa kuvaa tai muutoin muokattu niitä raskaammin.

DIGITAALINEN TAIDE: Digitaiteen alta löydät raskaasti muokatut valokuvat tai digitaaliset piirrokset. Tämän alla ovat valokuvat, jotka on rakennettu useamman kuvan yhdistelmästä sekä kuvat, jotka muistuttavat vain kaukaisesti alkuperäistä kuvaa. Tämän lisäksi valikosta löytyy maalausmaisiksi muokattuja valokuvia ja digitaalisesti luotua grafiikkaa.

Sivut toimivat ja kuvat näkyvät parhaiten QHD- tai UHD-näytöllä, mutta sivupohja skaalautuu myös pienemmille resoluutioille. Vaikka sivut toimivat myös matkapuhelimella, ei katselu sillä ole suositeltavaa, koska kuvat eivät näy silloin aina täysikokoisena.

Jos haluat ostaa kuviani tai tiedustella valokuvauksesta, voit lähettää sähköpostia alla olevaan osoitteeseen. Mikäli edustat yritystä ja tarvitset kuvia yrityksen käyttöön, voit ottaa suoraan yhteyttä Valkohatun myyntiin.